•  
  • DESPRE NOI
  • .

    Societatea comerciala ANTECO S.A. Ploiesti ofera clientilor mobilier de inalta calitate, cu un design variat, de la stil clasic si rustic pâna la ultramodern, într-o gama larga de culori, totul fiind îmbinat cu o grija deosebita acordata procesului de productie ce se deruleaza de mai bine de 120 de ani.

    Înfiintata în 1886 ca prima fabrica de mobilier din România si lucrând pentru Casa Regala Româna, ANTECO s-a dezvoltat continuu. Astazi compania ofera o gama larga de mobilier apreciat atât în Romania cât si în strainatate.

    Respectând cerintele actuale venim în întâmpinarea clientilor atât prin design cât si prin calitatea executiei. Materialele pe care le folosim sunt din cel mai bun lemn de stejar, cires si fag.

    ANTECO Ploiesti este prezenta pe piata româneasca din 1886. Principalul domeniu de activitate este productia de mobilier din lemn masiv atat pentru sectorul HORECA (restaurante, hoteluri, baruri, cafenele, pub-uri, pizzerii) cat si pentru amenajarea propriei locuinte.

    ANTECO produce si comercializeaza o gama larga de canapele si fotolii, mese si scaune, realizate in diverse stiluri (clasic, rustic, traditional, modern). Pentru cei care isi doresc o piesa de mobilier unica, putem realiza si mobilier la comanda. În functie de dorintele dvs., putem executa mobila din esenta de fag, stejar sau plop. Iar multitudinea de culori si modele de tapiterii va permit sa realizati mobilierul perfect.

    In plus, va oferim consiliere profesionala astfel incat dvs sa va puteti transforma ideile in mobilierul visat. Personalul calificat si instruit, implicat in derularea procesului de productie, realizeaza produse de calitate in conformitate cu standardele ISO. Mobilierul nostru este apreciat atat in tara, cat si in afara, mai ales in tarile europene. Printre locatiile amenajate de noi se numara: Bordello`s Pub Bucuresti, Cabana Schiorilor Sinaia, Café 13 Brasov, Ceainaria Tabiet Bucuresti, Vila Bulevard Sinaia, etc. De-a lungul anului, firma noastra participa si la diverse targuri internationale de profil. Daca ar fi sa ne descriem in cateva cuvinte, acestea ar fi: traditie, stil, calitate.

    ANTECO  inchiriaza spatii comerciale, industriale, productie si depozitare cu suprafete cuprinse intre 50 mp si 900 mp. Spatiile pot fi compartimentate in functie de necesitatile activitatii desfasurate. Spatiile de productie au fost recent renovate : geamuri termopan si pardoseala betonata elicoptata. Acces tir, curte betonata, paza, utilitati generale, flexibilitate si posibiliatatea compensarii chiriei in functie de activitatea desfasurata. Societatea detine doua imobile situate in Ploiesti in zona Dedeman - Artsani : unul de 3.000 mp utili si curte de 8.000 mp pe strada Liliacului nr.1 si unul de 5.000 mp utili si curte de 22.000 mp pe strada Lamaitei nr. 2